Formularz kontaktowy

Email

Treść

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie". Podejmowanie działalności gospodarczej - poradnia dietetyczna „Just Nutrition Justyna Wielgosz” współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER”. Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.




Wegański smalec z fasoli



Sposób przygotowania:

Cebulkę podsmazamy, kolejno dodajemy starte jabłko i czosnek, calkosc dusimy chwilkę. Fasolę Blendujemy i dodajemy do niej cebulkę z jabłkiem i czosnkiem, całość ponownie blendujemy dodajemy płatki gryczane i sól, pieprz i majeranek. Odstawiamy do. Lodówki na kilka godziny i wcinamy z ogórkiem kiszonym.

 

Jedna porcja zawiera:

Energia 442 kcal
Białko 14 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 72 g

Ile porcji chcesz wykonać?

- 1 +
Składniki: ilość jednostka
Fasola ugotowana biała 1 szkl
Kwaśne jabłko 1 szt
Cebula 1 szt
Czosnek 1 ząbek
Płatki gryczane 1.5 łyżki
Olej rzepakowy 1 łyżeczka