Formularz kontaktowy

Email

Treść

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie". Podejmowanie działalności gospodarczej - poradnia dietetyczna „Just Nutrition Justyna Wielgosz” współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER”. Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.




Pasta z makrelą wędzoną



Sposób przygotowania:

Warzywa kroimy w kosteczkę.

Rybę odbieramy i łączymy z pozostalymi składnikam.

Do smaku sól i pieprz.

Wcinamy

Jedna porcja zawiera:

Energia 434 kcal
Białko 33 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 47 g

Ile porcji chcesz wykonać?

- 1 +
Składniki: ilość jednostka
Chleb pełnoziarnisty 2 kromki
Twaróg półtłusty 100 g
Makrela wędzona 0.5 szt
Rzodkiewaka 2 szt
Cebula fioletowa 0.3 szt
Szcypiorek 1 łyżeczka
Jogurt naturalny 1 łyżka
Pestki słonecznika 1 łyżka