Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie". Podejmowanie działalności gospodarczej - poradnia dietetyczna „Just Nutrition Justyna Wielgosz” współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER”. Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Wykładamy blachę tortowa papierem do pieczenia. Daktyle zalewamy wrzątkiem. Po kilku minutach odlewamy wodę. Fasolę przelewamy zimna woda, pozbywamy się zalewy, blendujemy ze wszystkimi składnikami (dodając tylko 150 ml mleka kokosowego) poza czekolada. 1 tabliczkę czekolady rozpuszczamy w garnku i dodajemy do masy i wylewamy na blachę. Pieczemy ok 50 minut.
Jak ciasto wystygnięcia polewamy czekolada (druga tabliczka) rozpuszczoną z mlekiem ( 50ml). Na wierzch maliny mrożone:)
Całe ciasto to 10 kawałków