Formularz kontaktowy

Email

Treść

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie". Podejmowanie działalności gospodarczej - poradnia dietetyczna „Just Nutrition Justyna Wielgosz” współfinansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER”. Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.




Bezglutenowe naleśniki



Sposób przygotowania:

Bezglutenowe naleśniki z serem i dżemem to totalna rozkosz dla podniebienia 
To moje pierwsze naleśniki bezglutenowe które nie smakują jak papier .;D

Wszytko blendujemy i smażymy trzy naleśniki na niewielkiej ilości tłuszczu. Ja podałam z serem twarogowym z domowym dżemem niskoslodzonym i owocami. 

Jedna porcja zawiera:

Energia 545 kcal
Białko 25 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 55 g

Ile porcji chcesz wykonać?

- 1 +
Składniki: ilość jednostka
Mąka gryczana 4 łyżki
Mąka jaglana 2 łyżki
Jaja 1 szt
Mleko 150 ml
Serek Twarogowy grani 50 g
Dżem domowy 1 łyżka
Granat 1 łyżka
Kiwi 0.5 szt
Olej rzepakowy 1 łyżka